Bienvenue à l'Hôtel Restaurant La Gare Aux Ânes

Au cœur du Larzac, à 9 km de la ville de Nant, l'hôtel restaurant La Gare aux Ânes est situé dans un parc verdoyant de 2,5 hectares. À moins de 10 min de l'A75 (sortie 48) et à 37 km de Millau et de son Viaduc. Loin de l'agitation citadine, c'est l'endroit idéal pour se reposer et passer d'agréables vacances. Les chambres ont gardé un certain charme et la literie est très confortable. La piscine, dont les abords ont été réaménagés, sera la bienvenue dès les premiers rayons de soleil. Installé dans une ancienne gare d’une superficie de 400m² sur la ligne Le Vigan - Tournemire - Saint-Affrique. À 755m. d'altitude sur le Causse du Larzac, sur la commune de Nant près des villages templiers (La Couvertoirade, Saint-Eulalie-de-Cernon...), du cirque de Navacelle et de Sauclières.

Présentation de nos Nos Chambres

Réservation en ligne

restaurant menu

MENU at €20.50

(Starter + main course OR main course + dessert, full menu: + €3.00)

Starters

Roquefort leek quiche - Fresh salad - Plate of charcuterie

Dishes

Roquefort ceps pasta - Aligot sausage - Tripoux d'Auvergne

Flank steak (according to arrival)

Desserts or Cheese

Flaune - Crème brûlée - Floating island - Ice cream (2 scoops of your choice) - Cheese plate

MENU at €27.00

Starters

(salad, smoked duck breast, foie gras)

Casserole eggs Roquefort sauce - Starters from the menu at €19.50

Dishes

Grilled rib steak (meat of French origin, supplement +€3.00) - Organic Durzon trout - Chef's mood - Main course at €19.50

Desserts or cheese

Flaune - Chocolate fondant - Raspberry - Floating island -

Ice cream (2 scoops of your choice) - Cheese plate

 

A la carte dishes

Starters

Salad of the donkeys .............................. .................................................. .................................................. ........................... €15.00

Platter of foie gras ............................................... .................................................. .................................................. .................... €18.00

Platter of smoked salmon ........................................... .................................................. .................................................. ............ €12.00

Plate of cold cuts............................................... .................................................. .................................................. ................. €8.00

Roquefort leek quiche .............................................. .................................................. .................................................. ......... €7.50

Cocotte eggs.................................................. .................................................. .................................................. .............................. €12.00

Vegetable soup (depending on the season) ............................................. .................................................. .................................................. ... €8.00

Dishes

Roquefort porcini mushrooms .............................................. .................................................. .................................................. ............... €14.00

Organic trout from Durzon.................................................. .................................................. .................................................. ................ €17.00

Tripoux from Auvergne .............................................. .................................................. .................................................. .................... €15.00

Entrecote................................................. .................................................. .................................................. ................................... €22.50

The mood of the chef .................................. .................................................. .................................................. ........................ €16.00

Aligot sausage................................................ .................................................. .................................................. ........................... €15.00

Lamb shank (depending on arrival) ............................................... .................................................. .................................................. .... €19.00

Beef Steak Tartar .............................................. .................................................. .................................................. ................ €16.50

Horse steak (minced steak + 2 fried eggs).......................................... .................................................. ............................... €14.50

Platter Mix-Grill (Beef, lamb, sausage).......................................... .................................................. ..................................... €19.50

Cassolette of scallops .............................................. .................................................. .................................................. ........ €20.50

Platter of charcuterie – Crudités – Fries ............................................ .................................................. ................................... €14.50

Country ham – Crudités – Fries ............................................ .................................................. ............................................. €14.50

Quiche with Roquefort – Crudités – Fries............................................... .................................................. ........................... €14.50

Cheeses

Plate of local cheeses .............................................. .................................................. .................................................. ......... €6.00

Desserts

Flowing Au Chocolat............................................... .................................................. .................................................. ..................... €6.50

Flaune................................................. .................................................. .................................................. ........................................ €6.50

Floating island ................................................ .................................................. .................................................. ................................. €5.00

Raspberry bush................................................. .................................................. .................................................. ................................. €6.50

Ice cream (2 scoops of your choice) .............................. .................................................. .................................................. ................. €6.00

Profiteroles................................................. .................................................. .................................................. ................................. €8.00

Gourmet coffee ................................................ .................................................. .................................................. ........................ €10.50



Overcast Clouds

24.31°C

NANT

Overcast Clouds
Humidity: 49%
Wind: S at 1.63 M/S
Friday
Clear Sky
14.29°C --- 27.44°C
Saturday
Few Clouds
13.34°C --- 26.85°C
Sunday
Clear Sky
13.81°C --- 27.17°C
HÔTEL RESTAURANT